Scava Collection

Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens

SCAVA

Binova Scava kitchens

SCAVA COLLECTION

When subtraction becomes a function

Showing what others hide leaves more room for the imagination than you might think. Indeed, the Scava project is characterised by facades that have a grip on the upper part and which, thanks to a working surface inscribed inside the structures, allow them to open up. A multidirectional research that continuously shifts the centre of the movement, which now turns flat and a moment later rises along the vertical wooden elements that go from the ground to the sky. The environment is characterised by two large spaces delimited in the centre by three wooden pillars with a pantry function and which hide the built-in appliances. The first space is a kitchen with two work areas, a central island and a wall equipped with appliances, while the second offers a large living area with table, sideboards and sofa. An environment to be explored without filters, with the feeling of living in a complete interaction between the person and the space.

Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Exit full screenEnter Full screen
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens
previous arrow
next arrow
Detail of wine cellar column with smoked glass door and frame in black aluminium finish. Internal structure in smoked rovere wood bilaminate with grey fabric back.
Binova Scava kitchens
Binova Scava kitchens

DOWNLOAD

Download the catalogue, the available finishes and the technical characteristics of this kitchen

CATALOGUE
FINISHES
TECHNICAL SHEET

CONTACT

04 86 36 86 56

SHOWROOM

341 Avenue de la Malvesine, 13720 La Bouilladisse

en_GBEN
Make an appointment button